Vállalati ügyfeleknek > Aktív védelem+
 
Mit tartalmaz az Aktív védelem+ szolgáltatás?
Irányítsa az Ön cége online hírnevét! Szakembereink biztosítják, hogy a legismertebb internetes keresők első találatai között, az Ön vállalkozásával kapcsolatban olyan információk jelenjenek meg, melyeket másokkal meg szeretne osztani. Vegye át az irányítást a vállalkozását érintő információk felett!

Hogyan működik az Aktív védelem+ szolgáltatás?

1. lépés: Ön megadja nekünk azokat a vállalkozására vonatkozó adatokat, melyeket szívesen megosztana bárkivel, aki az interneten vállalkozása után érdeklődik. Csak azokat az adatokat adja meg, melyeket nyilvánosságra szeretne hozni!

2. lépés: Szakembereink munkához látnak és gondoskodnak róla, hogy a vállalkozásával kapcsolatos tartalmak megfelelő módon és hitelt érdemlően jelenjenek meg.

3. lépés: Ön felülvizsgálja és jóváhagyja cége adatainak megjelenítését. Kizárólag csak ez után hozzuk nyilvánosságra az ezzel kapcsolatos információkat, a legmodernebb technológiai háttér felhasználásával.

4. lépés: Ellenőrizze saját maga az Ön nevére vonatkozó találatokat az interneten és meglátja a különbséget!
Ragadja magához a kezdeményezést! Vegye át az ellenőrzést online hírneve felett és helyeztesse el az Ön által kiválasztott információkat a keresőoldalak első találatai között! Formálja úgy vállalkozása online megjelenését, ahogy az éppen megfelel személyes és szakmai igényeinek!

időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 negyedév
80 000.- Ft
80 000.- Ft
1 félév
160 000.- Ft
140 000.- Ft
1 év
320 000.- Ft
250 000.- Ft

Amennyiben meg szeretné rendelni az Aktív védelem+ szolgáltatást, úgy kérjük küldjön egy rövid üzenetet nekünk, melyet az alábbi képre kattintva tehet meg. Kollegáink hamarosan fel fogják venni Önnel a kapcsolatot.

 
Hírnévvédelem+ 
Tisztában van azzal, hogy cégéről milyen információk jelennek meg az interneten?

A Hírnévvédelem+  Magyarországon elsőként,  megoldást kínál  az online-információk nyomon követésére. Ezen korszerű szolgáltatás segítségével áttekintheti mindazon tartalmakat, melyek a világhálón vállalkozásáról megjelennek.
Tisztítás+
Vállalkozásának jó híre forog kockán az online megjelenő negatív tartalmak miatt?

Bízza ránk ezek eltávolítását! A Tisztítás szolgáltatás megrendelésével egy szakértői csapat fog dolgozni azon, hogy cége  hírnevét rontó, a találati listában szereplő információkat az Internetről eltávolítsa.
Aktív védelem+
Irányítsa az Ön cége online hírnevét!

Szakembereink biztosítják, hogy a legismertebb internetes keresők első találatai között, az Ön vállalkozásával kapcsolatban olyan információk jelenjenek meg, melyeket másokkal meg szeretne osztani. Vegye át az irányítást a vállalkozását érintő információk felett!