Egyéni ügyfeleknek > Azonnali hírnévvédelem
 
Mit tartalmaz az Azonnali  hírnévvédelem szolgáltatás?
A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása napi rendszerességgel vizsgálja át és készít jelentést az Ön számára, hogy mindenkor a legfrissebb adatokkal rendelkezzen a világhálón való megjelenésére vonatkozólag. Az Önről megjelenő információkat hírnevének védelmében felkutatja, összesíti, és e találati listát hozzáférhetővé teszi. Ezen kívül egy archívum segítségével ezek változásait napi szinten is nyomon követheti. Ha igénybe veszi az Azonnali tisztítás szolgáltatásunkat, a szakértői csapatunk azonnal munkához lát, hogy eltávolíttassa az Ön hírnevét rontó tartalmakat vagy a keresők (Google, Yahoo, stb.) találati listában szereplő hivatkozásokat nehezen elérhetővé tegye a neten szörfözők számára.
Azonnali hírnévvédelem
Mit nyújt Önnek az Azonnali hírnévvédelem szolgáltatás?
  • Napi rendszerességű interaktív jelentést, mely átfogóan tájékoztatja az Ön online megjelenéséről, hírnevéről, s melynek hatékonysága a hírnévédelem.hu fejlett szoftveres technológiáján és munkatársai hozzáértésén alapul.
  • Személyre szabott tanácsadást, a jelentések vizsgálatát, az Ön személyi tanácsadója segítségével.
  • Egy kategóriák szerint csoportosított találati listát a könnyebb áttekinthetőség érdekében.
  • Azonnali intézkedést a hírnévrontó tartalmakkal szemben a hírnévvédelem.hu Tisztítás+ szolgáltatása megrendelése esetén.  A Tisztítás+ szolgáltatás tartalmaz egy olyan modult is, mely megkísérli eltüntetni a keresőoldalak találati listájának elejéről is az Ön hírnevét negatívan befolyásoló hivatkozásokat is.

Legyen naprakész webes megjelenéseivel kapcsolatban!

Milyen esetben tudunk Önnek segíteni az Azonnali hírnévvédelem

szolgáltatással?
  • Ha épp fontos állásinterjú előtt áll, és nem szeretné, hogy a leendő munkaadója olyan tartalmakat találjon az Interneten, melyek miatt hátrányba kerülhetne.
  • Ha egy, az Ön számára különösen fontos döntés előkészületei folynak, melyben jelentős szerepet játszik a hírneve is.


időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 hónap
3000.- Ft
3000.- Ft
1 negyedév
9000.- Ft
7500.- Ft
1 félév
18000.- Ft
12000.- Ft
1 év
36000.- Ft
20000.- Ft


 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Gyermekvédelem 
Rossz szándékú felnőttek miatt aggódik?
Találkozott már hasonlóval környezetében?


A Gyermekvédelem szolgáltatás átkutatja az Internet minden szegletét a gyerekei nyomai után. Ha segíteni akar kamasz vagy akár ifjabb gyermekeinek szabályozni, hogy milyen a tartalmak legyenek elérhetők róluk, de nincsenek meg hozzá az eszközei, akkor a Gyermekvédelem a megoldás!
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.