Egyéni ügyfeleknek > Gyermekvédelem
 
Mit tartalmaz a Gyermekvédelem szolgáltatás?
Aggódik, hogy gyermekeit az interneten keresztül zaklatják? Eszébe jutott már, hogy kamasz gyermekei úgynevezett „barátai” és ismerősei nem oda illő dolgokat jelentetnek meg a világhálón csemetéjéről? A Gyermekvédelem szolgáltatás megrendelésével szakembereink átkutatják az internetet gyermekei nyomai után. Szeretne a fia vagy lánya segítségére lenni online hírnevének szabályozásában, de nincsenek meg hozzá az eszközei? A tökéletes megoldást a Gyermekvédelem szolgáltatás nyújtja Önnek!Hírnévvédelem - gyermekvédelem

A Gyermekvédelem szolgáltatás keretében szakértő csapatunk átvizsgálja a teljes világhálót gyermekére vonatkozó információk – képek, nevek, felhasználónevek – után kutatva. A találatokról egy áttekinthető jelentést készítünk.

Mit nyújt Önnek a Gyermekvédelem szolgáltatás?

  • Egy interaktív havi jelentést, mely korszerű technikánk és kollégáink szakértelmének segítségével gyermekének aktuális internetes hírnevét teljes mértékben feltárja és áttekinthetővé teszi.
  • Személyes kapcsolatot szakemberünkkel, aki a jelentést átvizsgálja és gyermekének internetes hírnevére vonatkozó szaktanácsadással áll az Ön rendelkezésére.
  • Hozzáférést a Hírnévvédelem.hu Tisztítás szolgáltatásához
Miért fontos gyermeke jó hírnevének megőrzése az interneten?
A kamasz gyerekek kínosan ügyelnek a jó hírükre, hiszen ez rendkívül fontos számukra. Manapság folyamatosan információkat gyűjtünk egymásról. A 21. században a szülői szerep megfelelő betöltéséhez az is hozzátartozik, hogy tudjunk róla, mi történik az interneten, hiszen: - a felsőoktatási intézmények 54%-a néz utána a jelentkezőknek a világhálón - a kamaszok 64%-a vélekedik úgy, hogy a legtöbb tini olyan dolgokat művel az interneten, melyekről nem szeretnék, hogy szüleik tudomására jusson.
Ne érezze magát többé tehetetlennek! A gyermekvédelem a megoldás!

időszak
eredeti ár
kedvezményes ár
1 hónap
1000.- Ft
1000.- Ft
1 negyedév
3000.- Ft
2700.- Ft
1 félév
6000.- Ft
5000.- Ft
1 év
12000.- Ft
8000.- Ft


 
 
Hírnévvédelem
Tudja-e, hogy milyen információk érhetők el Önről az interneten?

Az emberek többsége nem is sejti, hogy milyen weboldalakon szerepel! Segítség-ünkkel mindezt megtudhatja. Mi felkutatjuk a világhálón az Önre vonatkozó szinte összes, mások számára is hozzáférhető adatot.
Azonnali hírnévvédelem
Legyen naprakész webes megjelenéseivel kapcsolatban!

A Hírnévvédelem.hu egyedülálló szoftveres megoldása napi rendszerességgel vizsgálja át  az internetet és készít jelentést az Ön számára, hogy mindenkor a legfrissebb adatokkal rendelkezzen a webes megje-lenését illetően.
Adatbiztonság védelem
A magánéletének  biztonsága miatt aggódik?

Adatbiztonság védelem lehetővé teszi, hogy eltávolítsa azokat a nyilvános és ismert adatbázisokból származó személyes infor-mációkat (privát telefonszám, bankszám-laszám, bankkártya száma, igazolványszám, stb.), amik az Interneten elérhetőek Önről.
Tisztítás
Hírnevét rontó információk jelentek meg az interneten?

Az egyedülálló Tisztítás szolgáltatás igénybevételével megbízást adhat az Ön személyére vonatkozó negatív tartalmak  eltávolítására az Internetről.