Ingyenes kipróbálási lehetőség! - Hírnévvédelem.hu
2009-08-28
Cégünk most ingyenes egy hónapos hozzáférést biztosít az egyéni ügyfeleink számára nyújtott hírnévmenedzsment szolgáltatáshoz. Az akció annyiban tér el a korábban elérhető DEMO szolgáltatástól, hogy mostantól egy teljes értékű találati lista áll a felhasználóink rendelkezésére.
A megrendelése továbbra is egyszerű maradt és az árak sem változtak az ÁFA mértékének emelése ellenére sem. Rövidesen egy jelentős fejlesztés részeként nagyobb kapacitású és gyorsabb szerverek segítenek kielégíteni a megnövekedett igényeket, és tovább fogjuk tudni fokozni a szolgáltatások minőségét. A regisztráció és ingyenes teljes értékű próbahónap ide kattintva indítható el.
Gyorsabb és egyszerűbb megrendelés a bankkártyás fizetéssel.
2009-04-28
A Hírnévvédelem.hu portálon 2009 április 27-től elérhetővé vált a bankkártyás fizetési lehetőség is. Ezzel tovább egyszerűsödött és lényegesen gyorsabb lett a szolgáltatások megrendelésének menete.
Az eddigi fizetési módokhoz képest jelentősen lerövidül a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges idő, hisz a bankkártyás fizetés esetén másodpercek múlva aktiválódik a megrendelt szolgáltatás. A felhasználható kártyák köre a VISA és a MasterCard által jegyzett kártyák teljes választéka. A tényleges banki tranzakció nem a hírnévvédelem.hu portálján valósul meg, hanem a vásárlás során átlépünk a KHB Bank saját oldalára, ahol a szokásos adatok megadása után – bankkártya száma, lejáratának dátuma, CVV kód – egy gombnyomással ki tudjuk egyenlíteni a szolgáltatás árát. A portálra visszatérve, már aktívvá is válik az általunk rendelt szolgáltatás. Ez az eljárás a fizetés egyszerű, gyors, ám de biztonságos módját teszi lehetővé. A tranzakció sikerességéről e-mailen is értesítést kapunk a Hírnévvédelem.hu -tól. A bankkártyás fizetés elérhető a következő egyéni és vállalati ügyfeleinknek szánt szolgáltatás esetében: Hírnévvédelem, Azonnali hírnévvédelem, Gyermekvédelem, Adatbiztonság védelem, Online profil, Tisztítás, illetve a Hírnévvédelem+, Konkurenciafigyelés és a Tisztítás+. Hírnévvédelem.hu csapata
Hiteles oldal
2009-03-28
Megszerezte a Netlock Kft. Class B hiteles oldal minősítését az egyéni és vállalati előfizetőknek hírnévvédelmi és hírnévmenedzsment szolgáltatásokat nyújtó Hírnévvédelem.hu portál. Ez a minősítés garancia lehet az oldal felhasználóinak, hogy adataik biztonságos csatornákon keresztül közlekednek.
A fejlesztés egyik oka a portálon hamarosan bevezetésre kerülő bankkártyás fizetési lehetőség, a másik ok pedig a nagyobb biztonság kialakítása, illetve a felhasználói bizalom megóvása. Az online vásárlásokban, pénzügyi tranzakciókban, regisztrációkban, levelezésben résztvevők alapvető igénye, hogy az adatfogadó biztosítsa Őket arról, hogy az általuk megadott információkhoz (név, jelszó, személyes adatok, bizalmas, illetve pénzügyi információk, levelek tartalma stb.) illetéktelenek ne férjenek hozzá. Az SSL tanúsítványt sok esetben a cégek saját maguk részére bocsátják ki weboldalaikhoz azt gondolva, hogy mivel technikailag (128 bites titkosítás) ellátja feladatát, tökéletesen megfelel az oldal látogatójának is. Az Hírnévvédelem.hu ügyfelei azonban rendkívül érzékenyek a különböző, - böngészők által küldött – hibaüzenetekre, ezért nem akar a hírnevünk megóvásán fáradozó vállalkozás élni a saját részre kibocsátott nem biztonságos hitelesítéssel élni. A tapasztalatlanabb ügyfeleket megóvhatja jelszavakra, személyes és pénzügyi információkra vadászó csalók ál-weboldalaitól (phishing), hiszen tudni fogják, hogy egy elismert hitelesítés-szolgáltató által azonosított szerverhez, weboldalhoz csatlakoztak. A NetLock Kft. az SSL tanúsítvány kibocsátása előtt azonosítja a weboldal használatára jogosult szervezetet, így a tanúsítványba mindig ellenőrzött és valós adatok kerülnek.